Логотип Lviv Cube Fest 2014

24 серпня на День Незалежності України у славетному місті Львів відбулись міні-змагання зі швидкубінгу!
Учасниками стали 17 чоловік з різних куточків Західної України: Львова, Стрия, Ковеля, Луцька, Нетішина та ін.
Змагання проходили у рамках мистецького проекту Домініканес, який було започатковано для створення затишку і настрою кожного львів’янина і гостя міста, де кожен зможе знайти для себе щось душевне, щось своє.

Зранку у неділю всі чекали по-справжньому осінньої погоди: вітер, дощ, низька температура. Але захід оголошений, і відступати не можна. Тому підготовку до змагань довелось почати під дощем.
На терасі Львівської свічкової мануфактури ми встановили великі парасолі, що створювали затишну атмосферу і захищали від дощу, два столи для змагань, стіл для перемішування головоломок та внесення результатів у ноутбук, а також стільці для глядачів.

Як і планувалося, об 11-ій почали сходитися учасники. Змагання відбувались на Музейній площі, біля стін неймовірного Домініканського костелу, тому охочих подивитися і з захопленням підтримати учасників збиралося чимало. І діти, і дорослі жваво цікавилися процесом змагань, дивувалися вправності швидкуберів, задавали купу запитань! Сподіваємось, що серед них також будуть люди, які після побаченого зацікавляться і зберуть свій перший кубик Рубіка.

Змагання проходили в наступних дисциплінах:

  • розв’язання кубика Рубіка
  • розв’язання кубика 2х2х2
  • розв’язання кубика 4х4х4
  • розв’язання кубика Рубіка: однією рукою
  • розв’язання пірамінкса

В деяких дисциплінах учасники були поділені на групи: в той час коли перша половина змагалась, друга — допомагала судити і перемішувати головоломки. Ми щиро вдячні швидкуберам міста за теплий прийом та допомогу в організації міні-змагань! Незважаючи на доволі складні погодні умови, ми йшли за розкладом, і о пів на четверту вже проводили церемонію нагородження учасників.

Призери змагань отримали цінні призи від головного спонсора змагань — інтернет-магазину головоломок Cut Corner Cubes.
Також трійка лідерів в номінації “розв’язання кубика Рубіка” отримала подарунки від Львівської свічкової мануфактури, яка посприяла розвитку швидкубінгу в регіоні, та надала нам приміщення, за що їй величезна подяка!

Окремо хочемо подякувати нашому інформаційному партнеру — найповнішому календарю подій Львова OT-OT.UA, який погодився прорекламувати наш захід на своїй веб-сторінці без жодних вагань.

Чемпіонат Lviv Cube Fest 2014 залишив лише приємні враження, тому що Львів — це неймовірна атмосфера старовинного міста з унікальним архітектурно-будівельним ансамблем, це завжди усміхнені і доброзичливі люди на вулиці, це дивовижна природа неподалік від історичного центру, і насамкінець, це ду-у-уже смачні заклади громадського харчування :)
Це казкове місце, в яке хочеться повертатись знову, знову і знову…

Фотозвіт: Google+

Результати:
Результати Lviv Cube Fest 2014